Handelsbetingelser

Kjelds Cykler
CVR: 39338890
Skibhusvej 105
5000 Odense C

Mail: morten@kjeldscykler.dk
Telefon: 6591 8440
Mobil: 2232 8694

Bestilling af cykler
Bestil din cykel ved at udfylde kontaktformularen på produktsiden. Du kan også kontakte os på telefon eller sms, eller sende en e-mail direkte til morten@kjeldscykler.dk

Når vi har undersøgt, om vi kan levere cyklen, sender vi dig en bekræftelse på mail, med en produktbeskrivelse og oplysning om leveringstid. Herefter kan du gennemføre betalingen.

Betaling
Betal via MobilePay: 22965
eller ved bankoverførsel til:
Reg. nr. 5391
Kontonr. 0000257440

Levering
Der er fragtfri levering ved køb af cykler over kr. 5.000,-.
Fragtpriser på cykler under kr. 5.000,- udgør kr. 300,-.
Cykler leveres 100% klargjort, der skal kun indstilles sadel og styr.
Cyklen leveres til din privatadresse eller arbejdsplads med Danske Fragtmænd, og der skal være nogen at træffe hele dagen.
Leveringstid er højst fem hverdage, hvis ikke andet er aftalt.
Hvis cyklen er på lager i vores fysiske butik, er levering højst to dage efter, at vi har modtaget din bestilling.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. e-mail (morten@kjeldscykler.dk). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering af varen
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Tilbagebetaling sker med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Kjelds Cykler
Skibhusvej 105
5000 Odense C

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Der skal medsendes en kopi af faktura.

Reklamationsret
Hvis der er noget galt med varen
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på www.kjeldscykler.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Kjelds Cykler
Skibhusvej 105
5000 Odense C

Du kan også indlevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klage
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kjelds Cykler enten pr. telefon, e-mail eller personligt fremmøde. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Forbrugerklagenævnet

Du kan også benytte ODR fra nedenstående link, hvis der er strid om hvorvidt vi har leveret den bestilte vare. Her kan du med få klik få EU-Kommissionen til at behandle din klage her.