Aktuelt ved Kjelds Cykler

23. februar 2023

Få din cykel gjort forårsklar

Hvis du har brugt din cykel i løbet af vinteren, er det en god idé at få den tjekket og gjort forårsklar. Vintervejret kan have ført til en række udfordringer og slid på cyklen, og derfor kan den have brug for et grundigt eftersyn for at sikre, at den kører optimalt.
Læs mere her.
En forårsklargøring af din cykel kan være afgørende for dens ydeevne og levetid. Når du bruger din cykel regelmæssigt, kan dele og komponenter slide og blive nedslidte, hvilket kan føre til større problemer, hvis de ikke bliver behandlet i tide.
En grundig gennemgang af cyklen vil afsløre eventuelle problemer og slidte dele, som kan føre til uforudsete udgifter og større reparationer, hvis de ikke bliver udbedret.

Foruden sikkerhedsmæssige hensyn kan en forårsklargøring også forbedre din cykels ydeevne. En cykel, der har fået et eftersyn, vil køre bedre, og dine gear vil skifte lettere, dine bremser vil være mere responsiv, og dine dæk vil have bedre greb på vejen. En cykel, der fungerer optimalt, vil gøre din cykeltur mere behagelig og problemfri.

En anden fordel ved at få din cykel tjekket og efterset før foråret er, at du kan undgå potentielle farer, der kan opstå på grund af slid og slidte dele. En cykel, der ikke er blevet vedligeholdt ordentligt, kan have problemer med bremsesystemet, dæk og kæde, hvilket kan føre til farlige situationer, når du cykler på trafikerede veje.

Som cykelsmed vil jeg anbefale, at du får din cykel tjekket og gjort forårsklar mindst én gang om året, og gerne før hver sæson. Dette vil sikre, at din cykel altid er i topform og klar til at tage dig sikkert fra A til B, så du bliver ved med at være glad for din cykel.

1. september 2022

Kjelds Cykler søger cykelmekaniker

Til vores hyggelige og alsidige cykelbutik beliggende i Skibhuskvarteret, Odense C, søger vi en cykelmekaniker.
Har du lyst til at blive en del af vores team? Læs mere her

15. august 2022

Cykler til hverdag og fast

Uanset om du er ny på cykel­stien eller mest kører på den store klinge, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige cykel til dit behov. Kjelds Cykler forhandler kun kvalitets­mærker af cykler til både daglig­dagens transport og til special­cykler til sport og alt hvad der ligger imellem. Kig ind til os på Skibhusvej 105, så vi kan hjælpe dig med at blive glad for din cykel.

2. august 2022

Alt hvad du mangler til din cykel

Leder du efter tilbehør, udstyr eller reserve­dele til din cykel? Vi har et bredt sortiment af de mest gængse produkter på lager, og hvis vi ikke har det i butikken, kan vi skaffe det hjem til dig.

24. maj 2022

woom – you know, for kids…

woom er nyt mærke i sortimentet af børne­cykler hos Kjelds Cykler.

Klik her og læs mere om de smarte og lette børnecykler.