Den rigtige cykel til dig:
Vi hjælper med at vælge

Den gode cykel er den cykel, der passer til dig og til det, du skal bruge den til, så du får de bedste cykeloplevelser for pengene - uanset hvad dit budget er.

Tænk gerne over, hvilke behov og ønsker du har, inden du kommer ind til os - men vi vil under alle omstændigheder spørge ind til dine cykelbehov. Vi har den mangeårige erfaring, så vi ved, hvad vi skal spørge om.

Vi kan også hjælpe dig med at finde den cykel, der passer til din fysik. Det er ikke nok, at cyklen ser flot ud, du skal også føle dig godt tilpas på den.

Få en prøvetur på cyklen, før du beslutter dig for købet - vi kan hjælpe med at indstille cyklen, styrets højde, sadlens højde og position, tyngde i gearene og andre detaljer.

Har du ikke mulighed for at komme i butikken, for eksempel fordi du bor et andet sted i landet, så leverer vi naturligvis også gerne cyklen. Det kræver blot en god dialog på mail eller telefon, så du stadig får den rigtige cykel. Du kan betale på MobilePay (nummer: 22965) eller via bankoverførsel (reg-/kontonr: 5391 / 0000257440).

Hos Kjelds Cykler lever vi af tilfredse kunder. Det gælder også for vores brugte cykler. Vi har tjekket cyklerne for slid og skavanker, så du undgår kedelige overraskelser, og på samme måde som med den nye cykel kan vi rådgive dig, når du skal vælge den rigtige cykel i vores varierede udvalg.

Her kan du læse vores handelsbetingelser og persondatapolitik.