Morrison cykler

Morrison - til cykelglæde og eventyr

Kontakt mig venligst om Morrison
Morrison

Find flere modeller på morrison-bikes.de

Morrison cykler er skabt til landskaber og det frie liv på to hjul. Uanset om du er til de lange stræk på trekkingtur, eller til stigningerne på mountainbike, med eller uden el.

Trekking cyklerne med lette stel og komfortable fjederforgafler giver skønne cykelture, og kraftigt lys, kædeskærme og bagagebærer er selvfølgeligheder. På elcykel udgaverne kan du sætte nye mål, højere stigninger og fjernere horisonter. Trekking Light serien er vægtoptimeret med større fokus på dynamik og adræthed, med smalle, hurtige dæk.

Morrison crosscykler er sportslige varianter af trekkingcyklerne, og de bringer dig på hjemmebane ikke bare på asfalt, men også grus og skovveje, med stabile stel og traktionsstærke dæk. Og på Morrison mountainbikes bliver ethvert terræn tilgængeligt. Stabile stel, fjederforgafler, stærke bremser og dæk, der bider sig fast, giver næsten ubegrænsede muligheder. Med el-mountainbikes bliver ingen vej for lang, og inden stigning for stejl.

Når du søger alsigheden, så er en all terrain cykel - ATB - en god løsning. Den er behagelig på asfalt , og med fjederforgafler, profildæk og pålidelige bremser klarer den sig fint på grus og i let terræn. Og Morrison børnecykler er den rigtige legekammerat til små eventyr på hjul, lette og robuste på skolevejen og i skoven.