Cykelværksted med erfaring og godt håndværk

Hos Kjelds Cykler kan vi reparere nærmest alt, og vi kan løse alle slags problemer med cyklen. Vores faglærte personale har samlet mange års erfaring i det 30 år gamle, certificerede 5-stjernede værksted, og vi sætter en ære i det gode håndværk.

Vi tager os af både store og små reparationer på alle typer cykler, og vi bruger dele og udstyr i god kvalitet. Du får fornuftige priser og kort ventetid - vi reparerer fra dag til dag, og nogen gange hurtigere. Og vi har et stærkt hold af uddannede cykelmekanikere, hvor vi supplerer hinanden godt.

Du kan indlevere din cykel til reparation uden for butikkens åbningstid

Læg nøglen i postkassen ved siden af døren. Ring til os i butikkens åbningstid og fortæl hvad der skal repareres på din cykel, eller skriv det på en en besked + kontaktinfo sammen med nøglen eller udfyld kontaktformularen her.

Morten cykelmekaniker

Morten kender sportscyklistens behov fra egen erfaring. Som tidligere elitecykelrytter og mekaniker for landsholdet og forskellige cykelhold kender han betydningen af de små detaljer og den perfekte funktion på cyklen.

Jonas cykelmekaniker

Jonas er specialist i elcykler og teknik, og han kan rådgive om, hvordan man vedligeholder både de elektroniske og almindelige cykeldele - men han kan også sit traditionelle håndværk som cykelmekaniker.

Peder cykelmekaniker

Peder er særlig god til kreative løsninger på uløselige problemer. Med en baggrund som smed har han stort materialekendskab, og han er hurtig og frisk, når du har brug for quickservice.