Historien om Kjelds Cykler

Morten Hanfgarn Jepsen overtog værkstedsbutikken Kjelds Cykler i marts 2018. Kjeld Winther startede butikken i starten af 90'erne, og Morten kom i lære ved årtusindskiftet. Han har været ansat siden, så han var et naturligt valg som ny ejer efter stifteren. Vores særlige passion for cykling kunne derfor drives videre, og det nære forhold til Odenses cykelmiljø kunne fortsætte.

Butikken åbnede først på Skibhusvej 152, men den flyttede snart til Skibhusvej 105. Her har et 300 m² åbent værkstedsmiljø dannet ramme om reparationer og tilpasninger, der har givet kunderne mange, mange tusinde gode kilometer på velkørende cykler. Og her finder du en bred vifte af de bedste cykelmærker til alle behov - også til dine ønsker.

Kjelds Cykler ønsker at fremme cykling i byen, som hverdagstransport og til firmaer. Det gør vi ved at tilbyde de nyeste, bedste og sjoveste løsninger til transport af både mennesker og varer. Cyklen er grøn og miljøvenlig transport, og vi tænker også på miljøet ved at reparere og genbruge ting, i stedet for at smide dem væk.

Vi vil hellere levere de nye og de rigtige løsninger, end vi vil tænke på at få den sidste profit ud af hver opgave. Vi lever af tilfredse kunder, og af at have et godt forhold til dem, fordi vi leverer godt håndværk og god service i dialog med hver enkelt kunde. Vi følger med tiden, uden at det går for stærkt.

Læs mere om os under Værksted eller besøg os på facebook.

Kjelds Cykler er en del af butikskæden Bike&Co, som er en stor cykelkæde med over 70 cykelbutikker i Danmark.

Cykelmekaniker i cykelværksted lapper en cykel

Din Cykelfagmand

Kjelds Cykler er medlem af Danske Cykelhandlere, med certificeret fem-stjernet værksted. Danske Cykelhandlere har gennem en certificeringsordning givet forbrugerne større tryghed ved køb af cykel og/eller ved reparation, for cyklen skal holde, og den skal holde længe.

Krav til certificering

Certificeringen kaldes Din Cykelfagmand Service. Når du køber en ny cykel hos et medlem af Danske Cykelhandlere, vil du modtage et servicehæfte med reklamationsbestemmelser, kontrolliste for klargøring, gode råd, låsebevis, servicekort og vejledning i vedligehold af din nye cykel. Også kvalitetsprodukter skal jævnligt efterses og justeres. Derfor er det klogt at overholde eftersynene, som står i servicehæftet. Samtidig får du den ekstra bonus, at overholder du de fire første eftersyn, har du mulighed for en udvidelse af reklamationsfristen efter nedenstående regler:

Garanti
1. På alle cykler ydes to års garanti. Hvis ikke andet er opført på salgsnotaen eller på et særskilt garantibevis, udvides garantien til tre år på dele og fem år på stel og forgaffel mod brud, såfremt de fire første eftersyn overholdes og udføres hos din cykelhandler. Den udvidede garanti gælder ved fabrikations- eller materialefejl og under forudsætning af normalt brug. Garantien gælder ikke punkteringer.

2. Er cyklen udsat for stelbrud, der skyldes fabrikationsfejl, erstattes den af en ny i tilsvarende mærke og model. Dette gælder under alle omstændigheder de første to år for cykler, hvis pris er under 6.000 kroner. Men overholdes ovennævnte betingelser, udvides reklamationsretten og erstatningsreglen til fem år, medmindre andet fremgår af salgsnotaen eller særskilt garantibevis på cyklen. Eventuelt påmonteret ekstraudstyr overflyttes til den nye cykel. Ved brud på forgaflen, der skyldes fabrikationsfejl, påmonteres en ny.

Ved stelbrud, der skyldes fabrikationsfejl inden for de første to år på cykler, hvis pris er over 6.000 kroner, udskiftes stellet og komponenterne overflyttes.

Reklamationsretten dækker både reservedele og arbejdsløn, men ikke fejl opstået som følge af hærværk, påkørsel, manglende vedligehold, unormalt brug eller almindeligt slid.

Landsdækkende service
Alle eftersyn skal som hovedregel udføres hos den cykelhandler, hvor cyklen er købt. Er du imidlertid flyttet til en anden by, kan eftersynene udføres af enhver cykelhandler, der er medlem af Danske Cykelhandlere. Vær opmærksom på, at i det tilfælde kan første eftersyn ikke påregnes at være omkostningsfrit.